• 4
  • 5
  • 3
  • 1
Slideshow Software for Websites by WOWSlider.com v5.0

Üdvözöljük a REF-EST kft weboldalán!

Cégünk főleg szolnoki és a város vonzáskörzetében lévő településeken elhelyezkedő ingatlanok hirdetésével és közvetítésével foglalkozik a piaci konkurenciánál jóval kedvezőbb, az ingatlan értékéhez szabott, egyedileg megállapított díjazás fejében. Nálunk nem jelenik meg az értékesítés után fizetendő díjban a hálózat és az iroda fenntartás extra költsége. Tevékenységünk nem ÁFA-körös!

A több mint három éves hálózati értékesítési tapasztalat (helyismeret, piaci mozgások és árak ismerete, vevői szokások és elvárások, hirdetési felületek hatékonysága, megbízható ügyvéd és energetikus kapcsolat.) alapján biztosak lehetnek Ügyfeleink abban, hogy a legmegfelelőbb ingatlan tanácsadóra bízzák a legértékesebb vagyontárgyukat. A teljes körű kiszolgálásba beletartozik az ingatlan piacra vezetése a megfelelő áron, hirdetése, bemutatása az ingatlant keresőknek, az adásvételi szerződéshez az okmányok előkészítése, energetikai bizonyítvány elkészíttetése, tulajdoni lap lekérése, valamint igény szerint az adásvételi szerződés után a fogyasztási hely átíratása szolgáltatóknál. Vásárolni szándékozó ügyfeleinknek segítünk a finanszírozás legkedvezőbb formáját megkeresni a pénzpiacon.

Az út

Az ingatlan közvetítő tevékenységet az ingatlanközvetítő szaktanfolyam sikeres elvégzésekor 2010. évben egyéni vállalkozóként kezdtem el egy országos ingatlanközvetítő hálózat újonnan megnyílt szolnoki irodájánál, mint szerződött tanácsadó. A budapesti oktatási központjukban magas szintű szakmai továbbképzésben részesültem. A 2012. évben megalapítottuk a REF-EST kft-t és folytattam a tevékenységemet a hálózati partnerrel szerződésben. A piaci viszonyokat figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy a 2014. évtől önállóan jelenünk meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei értékesítői palettán. Tevékenységünk azonban nincs a megyére korlátozva.

A célunk az, hogy megfelelő állományú ingatlan portfólió fenntartásával, nagy forgási sebesség elérésével, és a felmerülő költségekhez igazított, az országos hálózatoknál alacsonyabb díjazással szolgáljuk ki a piac szereplőit. Kereső Ügyfeleinknek- a portfólióból történő kiszolgálás esetén- a szolgáltatás díjmentes.

Bővebb felvilágosításért hívja a 06 70 452 3398 telefonszámot!